Вчителі нашої школи успішно пройшли навчання та долучилися до міжнародної освітньої програми соціально-емоційного та етичного навчання СЕЕН.

Вчителі нашої школи успішно пройшли навчання та долучилися до міжнародної освітньої програми соціально-емоційного та етичного навчання СЕЕН, яка розвиває м’які навички та розроблена міжнародною командою науковців і науковиць Університету Еморі. СЕЕН апробована в країнах Америки, Європи та в Індії. Для кожної країни програму адаптували так, аби не йти врозріз із місцевими традиціями, водночас не втрачаючи глобального спрямування.

З ініціативи EdCamp Ukraine і за підтримки МОН (Наказ Міністерство освіти і науки України № 1431 від 18.11.2019 р.) з 2019 року в українських закладах освіти впроваджують програму СЕЕН. В ній беруть участь 26 шкіл із 23 областей України, а це приблизно 450 педагогів і майже 5000 учнів і учениць.

Чому СЕЕН потрібно впроваджувати в українській школі?

Програма – є дієвим інструментом для регулювання емоцій, виходу зі стресового стану учнівства та вчительства, співпереживання, підтримки. Усі навички, що розвиваються завдяки соціально-емоційному та етичному навчанню, спрямовані прямо або опосередковано на те, щоб допомогти дитині розвиватися, проявляти свої найкращі якості, досягати результатів у всіх сферах діяльності.

/Files/images/2024/Андрусенко І.С.jpg

/Files/images/2024/Стасюк О.С..jpg

/Files/images/2024/Дивіза М.В..jpg

/Files/images/2024/Василевич Ю.В.jpg

/Files/images/2024/Борисова І.О.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 42