Порядок закінчення 2019-2020 навчального року

Через те, що загальнонаціональний карантин продовжили до 22 травня,наш заклад завершує навчальний рік дистанційно.

На жаль, наші учні цього навчального року вже не повернуться до звичного навчання у школі, а навчання триватиме у дистанційній формі .

Міністерство освіти і науки України надало рекомендації щодо завершення навчального року та оцінювання школярів, які вчителі взяли до уваги.

Так,оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень, табелів навчальних досягнень учнів буде завершено до 15 червня 2020 року.

Будуть розроблені графіки видачі випускникам 9-х класів свідоцтв про здобуття базової середньої освіти з урахуванням необхідності дотримання протиепідеміологічних вимог. Про дати буде додатково повідомлено на шкільному сайті.

На початку 2020-2021 навчального року в 2-11-х класах передбачаєтся проведення вхідного оцінювання учнів з метою діагностування рівня навчальних досягнень учнів за попередній рік та планування подальшої роботи із систематизації, узагальнення та закріплення навчального матеріалу, що вивчався учнями дистанційно.

Серед рекомендацій МОН є, на жаль, зокрема такі:

З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) у 2019/2020 навчальному році Міносвіти пропонує не проводити масові заходи із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі останні дзвоники та випускні вечори.

Кiлькiсть переглядiв: 388