ШАНОВНІ БАТЬКИ!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Постановою КМУ від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», яка набрала чинності 12 грудня 2020 року, передбачено нові карантинні обмеження.

Зазначеною Постановою з 19 грудня 2020 р. до 28 лютого 2021 р. на території України продовжено дію карантину, встановленого постановами Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 та від 20 травня 2020 р. № 392 “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, та запроваджено ЛОКДАУН з 8 по 24 січня 2021року включно.

У зв’язку з цим забезпечення освітнього процесу з 11 ПО 22 СІЧНЯ 2021 року БУДЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЯ ДИСТАНЦІЙНО у онлайн-режимі за допомогою Zoom, Google meet чи АСИНХРОННОГО навчання, за допомогою електронної пошти, Google Клас.

ПОЧАТОК УРОКІВ У ДИСТАНЦІЙНОМУ РЕЖИМІ – з 8.15.

Нагадуємо, щоу разі відсутності у учня гаджетів, комп’ютера, інтернету, за узгодженням з класним керівником, вчителі надаватимуть консультації у телефонному режимі, через СМС з завданнями з предметів на кожний конкретний день за розкладом.

Також просимо повідомити класних керівників, якщо учні мають медичні протипоказання до занять з комп’ютерною технікою. Для таких учнів також буде обрано сприятливі умови для навчання.

Нагадуємо,що організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється у межах робочого часу педагогічних працівників

згідно затвердженого навчального розкладу.

Просимо дотримуватися зазначеного порядку, толерантності та взаєморозуміння у спілкуванні.

Будьте всі здорові, бережіть себе й своїх дітей. Проводьте бесіди щодо профілактики дитячого травмування у побуті, формуйте у дітей навички здорового способу життя.

Нехай вам щастить!

До зустрічі!

Кiлькiсть переглядiв: 113